Da bi zagotovili čimboljšo kvaliteto svetujemo strankam, da nam pošljejo vektorske formate logotipov, če teh nimajo, jih glede na potrebe tiska in nadaljne obdelave po želji mi vektoriziramo, da so uporabni in primerni za tisk na druge artikle.

Za skoraj vse tehnike tiska potrebujemo za aplikacijo logotipa na artikle poesbne filme.

Da bi bili filmi narejeni v dovolj visoki kvaliteti, je potrebno uporabiti visoko resolucijske slike 300 dpi (pik na inč) oz. vektorske datoteke, ki omogočajo izdelavo filma v najboljši kvaliteti za nadaljno uporabo. V nasprotnem primeru, lahko pride do nazobčanosti ravnih linij pri logotipu, kar vpliva na končni izgled tiska:

ZA KVALITETEN TISK VAM SVETUJEMO, DA PRI PREDLOGAH ZA TISK UPOŠTEVATE:

  • logotipi naj bodo izdelani za vodoravne in pokončne pozicije na artiklih
  • izdelani naj bodo v "rastrskih" (JPG, GIF, TIF, PSD,..), 300 dpi (pik na inč)
  • v "vektorskih" formatih (EPS, AI, FH, CDR, PDF,...), poskrbite da bodo pisave v krivuljah, drugače je potrebno pisave priložiti, določite barve logotipa po Pantone barvni skali.

Če tega nimate, vam bodo naši izkušeni oblikovalci z veseljem pomagali.

 

Niste prepričani, katero vrsto storitve potrebujete? Z veseljem vam bomo svetovali. Pokličite nas ali pošljite povpraševanje! Pred tiskom vam bomo poslali predlogo v potrditev po elektronski pošti v .PDF ali .jpg obliki, iz katere bo razvidna barva tiska, pozicija tiska, artikel, količina in predviden rok potiska. Šele ko bo taka predloga odgovarjala vašim željam jo potrdite. Na podlagi potrjene predloge bomo izvedli in zaključili naročilo.